Teamlead Elektrotechniek

Job description

Als Teamlead Elektrotechniek binnen onze technische dienst ondersteun je de storingsmonteurs Elektrotechniek, een ploeg van 4 elektromonteurs. Als team ben je bezig met het verhelpen van storingen aan alle installaties, machines en netwerken op de productielocatie die wij op de plant hebben om kunstmestkorrels mee te maken. Verder houd je je bezig met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds-, reparaties- en vernieuwingswerkzaamheden op elektrisch, elektrotechnisch en meet en regeltechnische (incl. PLC) gebied. Alsmede het vaststellen van de uitvoeringsplanning.Over de functie

De huidige werkzaamheden betreffen correctieve, preventieve en storing gerelateerd werkzaamheden op elektrisch, elektrotechnisch, meet- en regeltechnisch gebied, zodat productievertraging of –stilstand van de fabriek voorspelbaar is en tot een minimum beperkt blijft. Dit is bijvoorbeeld het bestuderen van tekeningen, handleidingen, schema’s rekening houdend met de NEN normen. De werkzaamheden zijn o.a. aan motoren transportinstallaties, kranen, verlichting enz.


Bij ICL hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

Wij zijn aan het kijken om over te gaan naar gestructureerd en meer planmatig onderhoud. Je werkt in dagdienst in een familiaire cultuur en ben bereid tot het werken van consignatiediensten. Er is veel afwisseling en de werkzaamheden vragen jouw inventiviteit en creativiteit in oplossingen.


Wat we van je verwachten

  • Je hebt een HBO opleiding (minimaal een afgeronde MBO niveau 4 ) opleiding in de energietechniek en bent bereid om je verder te ontwikkelen.
  • Je hebt werkervaring als leidinggevende of als (storings)monteur en wil graag deze stap maken.
  • Je bent instaat om naast je technische kennis, structuur in de dag- dagelijkse planning aan te brengen.
  • Je kunt effectief communiceren met collega’s en contractors
  • Je bent kwaliteits- en veiligheidsbewust.
  • Je leidinggeven aan je team en het optimaal in bedrijf houden van alle installaties, machines en netwerken op de productielocatie op elektrisch, elektrotechnisch en meet en regeltechnische (incl. PLC) gebied.
  • Je bent installatie verantwoordelijk voor NEN 3140 met in achtneming van de wettelijke vereisten.


Locatie:

ICL Fertilizers, Fosfaatweg 48, 1013 BM Amsterdam.


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Yael O’Callaghan, Recruitment Manager Europa via yael.ocallaghan@icl-group.com of +31646113773 (kan ook via whatsapp).

Of solliciteer door op de button te klikken.

Job requirements

Over ICL:
ICL is een wereldwijd opererende producent van mineralen en chemische producten met een unieke waardeketen van kalium, broom en fosfaat. ICL beschikt over eigen grondstofreserves en verwerkt deze met haar technologische en industriële kennis tot een breed scala aan producten voor klanten over de hele wereld in de landbouw en de industrie. Bij ICL werken wereldwijd ongeveer 12.000 mensen en het bedrijf is in een groot aantal Europese landen actief. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie over ICL op de global website www.icl-group.com of ga naar www.icl-group.nl voor meer informatie over ICL’s activiteiten in Nederland en België.