Zelfstandig Storings- en Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Job description

Als monteur Elektrotechniek ben je bezig met het verhelpen van storingen aan alle installaties, machines en netwerken op onze productielocatie om kunstmestkorrels mee te maken. Verder houd je je bezig met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds-, reparaties- en vernieuwingswerkzaamheden op elektrisch, elektrotechnisch en meet- en regeltechnisch (incl. PLC) gebied.


 

Over de functie

De huidige werkzaamheden zijn vooral storing gerelateerd op elektrisch, elektrotechnisch, meet- en regeltechnisch gebied, zodat productievertraging of –stilstand van de fabriek tot een minimum beperkt blijft. Hiervoor is het nodig dat je tekeningen, handleidingen en schema’s kunt lezen en aanpassen, rekening houdend met de NEN normen. Je werkt veel zelfstandig aan bijvoorbeeld motoren transportinstallaties, kranen, verlichting enz.

Wij zijn volop bezig over te stappen gestructureerd en meer planmatig onderhoud. Je werkt in teams in dag- en middagdiensten (dag start om 07.00 en de middag dienst eindigt om 23.00) in een familiaire cultuur en bent bereid tot het werken van consignatiediensten. Er is veel afwisseling en de werkzaamheden vragen  jouw inventiviteit en creativiteit in oplossingen.

 

Wat we van je verwachten

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 2 opleiding in een elektrotechnische richting zoals, energietechniek, krachtstroom of mechatronica en bent bereid om je verder te ontwikkelen.
  • Je hebt al enige werkervaring opgedaan als (storings)monteur.
  • Je bent kwaliteits- en veiligheidsbewust. 

Locatie:

ICL Fertilizers, Fosfaatweg 48, 1013 BM Amsterdam.


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Yael O’Callaghan, Recruitment Manager Europa via yael.ocallaghan@icl-group.com of +31646113773 (kan ook via whatsapp).

Of solliciteer door op de button te klikken. 

We zoeken trouwens ook een een teamleider elektrotechniek. 

Job requirements

Over ICL:

ICL is een wereldwijd opererende producent van mineralen en chemische producten met een unieke waardeketen van kalium, broom en fosfaat. ICL beschikt over eigen grondstofreserves en verwerkt deze met haar technologische en industriële kennis tot een breed scala aan producten voor klanten over de hele wereld in de landbouw en de industrie. Bij ICL werken wereldwijd ongeveer 12.000 mensen en het bedrijf is in een groot aantal Europese landen actief. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam.

 Kijk voor meer informatie over ICL op de global website www.icl-group.com of ga naar www.icl-group.nl voor meer informatie over ICL’s activiteiten in Nederland en België.